Dr. Schutz ESD Floor Cleaner, 10 L
Dr. Schutz ESD Floor Cleaner, 10 L

Dr. Schutz ESD Floor Cleaner, 10 L

DRS-EFC-10L
Dr. Schutz
2 056,25 Kč
bez DPH
2 488,06 Kč vč. DPH

 
Čistící koncentrát ESD podlah pro běžné denní čištění a také pro čištění po ukončení pokládky. Používá se pro všechny elektrostaticky vodivé a antistatické podlahy včetně těch podlah, které byly renovovány ochrannými nátěry Dr. Schutz ESD Systém.

Klíčové vlastnosti:
• Vynikající vázání nečistot také u znečištění s obsahem mastnot.
• Žádné vylouhování povrchu, žádná tvorba šedých závojů.
• Čištění beze šmouh.

Oblast použití:
Elektrostaticky vodivé a antistatické podlahy.

Běžné čištění:
Hrubé nečistoty a nečistoty s abrazivním účinkem zamést nebo vysát. ESD Floor Cleaner zředit s vodou v poměru 1:200 (50 ml na 10 litrů vody) a tímto roztokem povrch navlhko vytírat vhodným mopem, abrazivně působící nečistoty odstranit. Pro silnější čistící účinek je možné produkt použít v silnější koncentraci a čištění provádět jednokotoučovým strojem s červeným padem. Na závěr rozpuštěné nečistoty vysát vysavačem na vodu a povrch navlhko mopem přemýt. Pro použití v čistících automatech může být ředění zvýšeno na 1:400 (25 ml na 10 litrů vody).
Upozornění: Pro odsátí rozpuštěných nečistot je vhodný například Dr. Schutz Vysavač na vodu PS27 s adaptérem pro tvrdé povrchy. Choulostivé povrchy (např. dřevo, kov) nesmí přijít s čistícím roztokem do styku.

Spotřeba:
Běžné čištění: cca 0,1 litru na 100 m2
Související zboží

Produkt přidán do oblíbených
Produkt byl přidán k porovnání